Jméno: Zane "Wh1z4rd" White

Pohlaví: Muž

Věk: 27 let

Rasa: Kyborg

Vzhled:
S výškou 180cm se nedá o Zaneovi říct, že by zrovna vyčníval z davu, leč dociluje toho jinými aspekty svého vzhledu. Především kybernetickými vylepšeními a tetováním. Kvůli své práci má robotickou levou ruku (augmentace začíná v oblasti předloktí), a implantát místo pravého oka, ten mu díky technologii zvané ECHO umožňuje skenovat předměty či osoby, a odhalovat o nich informace z veřejných (nebo utajených) databází. Tetování má na různých částech těla, vždy se jedná o černé pruhy, jež mu zdobí obličej, záda, pravou paži a nohy. Tuto estetiku doplňuje i svým oblečením (má extrémní zálibu v trenčkotech) a vlasovými implantáty - vše na jeho těle zkrátka připomíná pruhy.
Často nosí vizor sloužící ke snadnému připojení do virtuální reality, za účelem jak zábavy tak práce. Handsfree naslouchátko má téměř stále nasazené kvůli hovorům.

Povaha, záliby a schopnosti:
Zane je introvert a samotář. Ve svém životě nepotřebuje nikoho, a kdo tvrdí či si myslí něco jiného, jen si lže do kapsy. Většinu dne tráví prací v počítačové firmě coby programátor. V noci zase své nemalé dovednosti a zkušenosti využívá k hackování, primárně za účelem vlastního zisku. Dá se o něm také říci, že miluje nebezpečí. Buď ve formě výše zmíněného nabourávání do systémů, ale i pouličních závodů, rvaček v postranních uličkách a dalších mnoha neřestí, co mu zaručeně rozproudí krev a naplní tělo adrenalinem.
Je silný kuřák a alkohol mu rozhodně není cizí. Drogám se snaží po předchozích zkušenostech vyhýbat, ne vždy však úspěšně.

Příběh:
Zaneův příběh rozhodně nepatří mezi ty tragické, naplněné ztrátou, zármutkem a hořem. Prožil vcelku běžné dětství v Sektoru 3, rodiče pobírali solidní platy a i přesto, že svému synovi nemohli dopřát nic luxusního, nikdy nestrádal a školou i následným pracovním životem proplouval bez větších obtíží. Normální člověk by se s takovým životem spokojil, ale to Zane ne. On chtěl a stále chce něco víc. 
Kvintesencí jeho snů a přání je nechutně zbohatnout. Jestliže peníze kazí lidi, Zane chce být nejzkaženější ze všech. Bydlet v Sektoru 1 na samotném vrcholu mrakodrapu nesoucího jeho jméno. Už nikdy víc nemuset pracovat, jen si užívat, pořádat párty, obklopovat se krásnými ženami, jezdit drahými auty...
Avšak není žádný hlupák a moc dobře ví, že něco takového je pro člověka z jeho poměrů a s jeho vzděláním běh na dlouhou trať. Leč, jde si za svým cílem a bere jakoukoli práci, co se namane, hlavně když hodně nese.

Hráč: Jerome

Obrázky: