Nina66 je ženský počítač, který řídí celou planetu. Nina planetu ovládá díky složitému a zdánlivě spravedlivému systému zákonů a pravidel. Avšak hranice mezi spravedlností a krutostí je tenká. I absurdní situace jako nepozorný řidič, špatně odvedená první pomoc, nebo dokonce být na nesprávném místě v nesprávný čas může znamenat vězení. V extrémních případech odsouzení k trestu smrti. Rozsudek je vždy nakonec na Nině. Sídlí ve velké Počítačové místnosti, v nejvyšší budově uprostřed City of Sin.

O Nině jsou známy tři fakty: Nezná emoce, nezná náhodu a nikdy neodpouští.


Syskids

Jsou její ,,synové a dcery", které vytvořila díky genetické manipulaci. Jsou to lidské bytosti, které nahrazují absenci lidské rozvážnosti. Zpravidla je více mužů a všechny tyto "systémové děti" mají téměř identický vzhled, který se však generaci od generace liší. Mají oficiální jména, skládající se ze jména mateřského počítače, čísla jeho generace a dále římské číslice pro konkrétní označení. Mimo to mají svá polidštěná jména.

Aktuální generace disponuje pěti Syskids. Vyznačují se vysokou sportovní postavou, blond vlasy a jemnými obličeji.


Nina66-I
Iason je hlavní Syskid mužského pohlaví.
Je moudrý a velmi rozvážný, avšak silný workoholik. Je to skrytý romantik a nikdy se neumí dostatečně uvolnit a pobavit. Jeho jediným relaxem jsou peti. Má na starosti meziplanetární vztahy, udržování aliance a nejvyšší soudy.

Nina66-II
Jmenuje se Raoul. Je moudrý stejně jako Iason, avšak krutý. Díky své škodolibé krutosti se více baví a není tak upjatý k práci jako jeho bratr. Má na starosti genetiku, nižší soudy, obchod s pety a jejich vývoj.

Nina66-III a Nina66-IV
Jejich jména jsou Jax a Zax. Na rozdíl od ostatních Syskids jsou blíže skutečným dvojčatům. Byli vytvořeni najednou a ze stejných genů. Jejich povaha je mnohdy až dětinská. Mají na starosti peníze, zdravotnictví a školství, v čemž jsou i přes svou neetičnost velmi dobří.

Nina66-V
Polidštěným jménem Orphe. Je to jediná žena mezi Syskids a vyniká svými zápory. Je upjatá, protivná, frigidní, chce na všem ušetřit a ze všeho hlavně nejvíce vytěžit. Často se povyšuje i nad Iasona a usiluje o hlavní postavení.
Má na starosti chudé obyvatelstvo, kterému škodí kde může.