Škola June Merigoldové pro nadané studenty vznikla pod záštitou známého hnutí Cerberus. Založena byla v roce 3010 a nachází se ve druhém sektoru. Poskytuje vzdělání především v obranných sportech a počítačových dovednostech, ale nechybí zde ani chemie a jiné vědy.

Pečlivě vybraní studenti školu navštěvují většinu týdne, avšak někteří dochází pouze na hodiny, které si sami zvolili při zápisu. June Merigoldová zde působí jako ředitelka a představitelka styku s veřejností a s mnohými sponzory institut štědře dotuje. Interiér školy je stavěn ve starém asijském stylu, aby se přítomní mohli odpoutat od nešvarů moderní společnosti a věnovali veškerou svou soustředěnost studiu.

June Merigoldová osobně vybrala každého žáka a není výjimkou, že mnozí z nich jsou dávno dospělými lidmi, vyhozenými pety, nebo pochází z pátého sektoru. Škola uznává politiku silnějšího (slabí žáci jdou z kola ven) a své studenty rozděluje na dvě kategorie: nadaní (lidé, peti, droidi a kyborgové) a zvláštní (evolutioni).