Vítej v City of Sin, hlavním městě celé sluneční soustavy.

Kalendář ukazuje rok 3020 a lidstvo je na vrcholu svého vývoje. V City of Sin žije spousta důležitých osobností politiky a její nejdůležitější střed, ženský počítač Nina66.

Když se někdy kolem roku 2150 vyčerpala veškerá fosilní paliva, svět propadl panice. Lidstvo konečně přesáhlo pomyslný milník a vývoj nových technologií nabral správný směr a nezadržitelné tempo. Vznikl například kruhový reaktor, který levně vytváří energii s minimálními ztrátami, jaderné palivo pro veškeré stroje a dopravní prostředky, solární nástřik budov sloužící místo solárních panelů, pokročilá medicína, umělá inteligence a s tím nejvíce související fakt - kyborgizace 95 % populace. Ať už jde o pouhý čip obsahující ID, nebo dokonalé náhražky končetin. Většina obyvatelstva planety pochází z biologicky přirozeného rozmnožování, avšak zbytek je tvořen v tzv. lidských továrnách.

Jsme v budoucnosti, a proto je samozřejmostí, že Země není jediná známá obydlená planeta. Lidé kolonizovali téměř celou sluneční soustavu za pomoci pokročilé technologie. Ať už jsou planety patřící do aliance obývané přistěhovalci ze Země, nebo potomky mnoha generací kolonistů, všichni tvoří důležité články politiky a mají různé vlivy.

Při registraci si můžete vybrat z mnoha ras - člověk, kyborg, droid, robot, pet nebo evolution s nadpřirozenými schopnostmi. Vaše postava má možnost pohybovat se po celém obrovském městě, bojovat proti systému nebo naopak ho chránit, připojit se do gangu, navštěvovat různé herní lokace nebo si vymyslet vlastní, honit se za splněním aktuálního herního goalu nebo třeba jen v poklidu žít. Možnosti jsou téměř nekonečné!

Pro další důležité informace si prosím přečtěte reálie.