Garáž je nelegální klinika ve čtvrtém sektoru, kterou založil bývalý vojenský lékař a kyborg Christo po tom, co ho odvolali do důchodu - především pro to, že nerespektoval příkazy nadřízených a ošetřoval i zraněné "nepřátele". Koupil starou budovu garáže a na truc všem autoritám ji postupně vybavil jako kliniku. I když je klinika oficiálně neschválená, ve skutečnosti je spíš takovým veřejným tajemstvím, o kterém se nemluví (ačkoliv její existence neustále někoho překvapuje). Neví o ní policejní složky, dokonce ani šéfové černého trhu a zainteresovaní zastánci systému. Je to jediná možnost lékařské péče pro chudé a pomáhá zabránit šíření nákaz mezi chudinou.

Úplně prvním vybavením, kromě vojenské lékárničky, se stala AI Dahaka - vojenská lékařská umělá inteligence, která tehdy neuspěla v testech jako příliš nekontrolovatelná. Díky svým konexím ji Christo získal a s velkou pomocí technika, který na ní původně pracoval, postupně nainstaloval v celé Garáži.
Dahaka má schopnost učit se a stále má přístup do vojenských léčebných výzkumů. V Garáži doslova ovládá každý kousek elektroniky, včetně zámků, nebo nepostradatelné světelné sterilizace prostředí. Je to poměrně nemluvná umělá inteligence a občas má doslova mafiánské způsoby. Vždy jsou pro ni na prvním místě lidé, kteří s ní pracují  (jsou pro ni jako vlastní ruce) a stará se především o ně, teprve po nich jdou na řadu případní pacienti.

Dahaka dokáže sledovat životní funkce každého, kdo se pohybuje na klinice, proskenovat ho a zobrazit veškeré snímky, nebo informovat o dalších podrobnostech. Další obrovskou výhodou této AI je, že dokáže navádět při ošetřování i naprostého laika. Její senzory dosáhnou na krátkou vzdálenost i za zdi Garáže a tak pozná, neplíží-li se zrovna někdo okolo.
Garáž není příliš velká. Když tam vejdete, připadáte si spíš jako na pitevně - přímo naproti vám jsou ve zdi zabudované trezory - vždy šest skříněk vedle sebe ve čtyřech řadách pod sebou. Jsou to úložné prostory pro krev, vakcíny, léky i drogy (neprodávají se, ale občas se podaří nějaké získat - pak se dávají buď feťákům ve vážných abstinenčních stavech, nebo místo anestetik pacientům, anestetika a antibiotika se shánějí daleko hůř než drogy). Osvětlená je spoustou nastavitelných bodových světel ve stropě i v zemi.
Na levé straně vedle skříněk jsou ocelové uzamykatelné dveře do maličké chodby, s točitým schodištěm dolů, do tmavého bytu, kde obvykle pobývá zdravotník/lékař, který na klinice zrovna pracuje (i zde je přítomná AI a hlídá svého "svěřence").

U levé stěny jsou nerezové skříňky (některé se zámkem) na nástroje a obvazy a v bližším rohu je i kuchyňka. Na pravé stěně jsou sklopitelná lehátka a mezi nimi jsou roztažitelné paravany, ale stává se jen velmi zřídka, že tam někdo zůstane déle, než je nutné. Nejdůležitější část je uprostřed garáže - polohovatelné lehátko a několik pojízdných stolků na nástroje. Za lehátkem jsou navíc ve stropě obrazovky.
Přímo u vchodu je několik starých gaučů a blíž kuchyňce i stolek. Většinu lidí pobyt na této klinice znervózňuje, proto se tam jen málo kdy někdo sejde jen tak.

Členové společnosti Cerberus mají neomezený přístup do garáže.