Jméno a příjmení: Fred Soul

Pohlaví: Muž

Věk: 21 let

Rasa: Člověk

Vzhled:
Bezvlasý muž s potetovaným tělem a dvěma piercingy. Skrz nos u očí má piercing z obou stran, trojúhelníkového tvaru, stříbrný. Říká mu "Spike". Jeho druhý piercing má přes obě nosní dírky. Tento piercing si nechal dát už jako dítě v patnácti. Jeho tetování mají různé významy ale ty, které jsou nejzajímavější jsou tyto: "znak radioaktivity", který má vytetovaný na středu hrudníku ; pod tímto tetováním má vytetovanou tzv. hlavu ďábla ; pod "hlavou ďábla" má vytetovaný celý hrudník ; přes jednotlivé žebra má vytetované různý hmyz ; na krku má vytetovanou krční páteř ; přes ústa a okolo úst má vytetované zuby ; nos má na černo potetovaný od špičky nosu až k půli svého nosu, toto tetování je zakončeno dvěma špicemi; okolo očí má vytetovanou černou skvrnu; na čele má místo vlasů vytetovaný mozek, přes který má opět vytetovaný hmyz ; na zádech má vytetovanou obratel. Tetování má mnohem víc ale tohle jsou ty zcela nejviditelnější. Postavy hubené, bez nadbytečné svalové hmoty.


Povaha, záliby a schopnosti:
Melancholik, introvert, nekomunikativní, inteligentní, skoro stále v depresivním stavu, nerad se na někoho spoléhá, do svého okruhu přátel přidá někoho jen těžce, tichý, pesimistický, úzkostlivý, urážlivý, neklidný, přemýšlivý, spolehlivý.


Příběh:
Fred byl chudý kluk, jenž vyrůstal společně se svým bratrem v dětském domově. Fred se špatně učil, neměl moc přátel, jelikož to byl neoblíbený introvert, který netoužil po lidech kolem sebe. Steve (jeho bratr) byl naopak oblíbený, úspěšný, obklopen plno lidmi. Poté, co oba dovršili plnoletosti, vyšli z dětského domova. Neměli kde bydlet, neměli peníze na jídlo, pití a vlastně vůbec na nic. Steve si našel práci v Hostinci Vito, jakožto kuchař. Fred na rozdíl od Steva práci půl roku neměl. Po půl roce se Steve za Freda přimluvil u šéfa Hostince, kde pracoval, aby ho zde zaměstnal. Stevův šéf tak učinil. Oba měli práci a dokonce i podnájem, jelikož už měli nějaký pro ně velký obnos peněz. Když bylo Fredovi 21 let Steve udělal pro Freda z neznámého důvodu sebevraždu. Fred si to vyčítá každý den svého života, jelikož byl na Stevovi závislý. Od té doby se začal tetovat, jakožto upomínku na svého bratra. Steve měl celé potetované tělo ostatně jako Fred teď, proto si Fred své celé tělo potetoval taky jako upomínku na Steva. Teď momentálně bydlí sám ve svém bytě, chodí do práce do Hostince Vito a žije si svůj depresivní samotářský život .

Hráč: Freddy

FC: Zombie Boy
Obrázky: