Jméno: Axton

Pohlaví: Žena

Věk: 16 let

Rasa: Člověk

Vzhled:
Axton je drobná dívka. Měří asi 157 cm a její váha je okolo 50 kg. Její pleť je světlounká – skoro by se dalo říct, že průsvitná. Sice působí křehce, ale o opaku může vypovídat její svalnatá postava. Vlasy má také světlounké. Možná tvrdí, že je přírodní blondýna, ale jejich platinová barva a tmavší odrosty vypovídají o opaku. Konce vlasů si dobarvuje růžovou barvou. Na svět kouká světle modrýma očima, které často zdobí třpytkami nebo kamínky. Skrývá tím jizvu, která se jí táhne přes pravou stranu obličeje – od kořínků vlasů kolem obočí až pod oko. Další jizva v obličeji se nachází na její levé čelisti. Tu neskrývá pod třpytivým líčením, ale pod rozpuštěnými vlasy, které si často nechává padat do obličeje. Nosánek má lehce nahoru a pod ním plné rty, které si ráda maluje růžovým leskem. I přesto, že Axon vyznává výrazné líčení, tak se nejčastěji obléká do černé barvy. Upřednostňuje oblečení s dlouhými rukávy a nohavicemi. Díky tomu může skrývat své jizvy: tři velké jizvy se jí táhnou přes záda, další od ramene až k zápěstí pravé ruky. Poslední velká jizva, která vypadá jako od spáleniny pokrývá celou její levou dlaň. Na nohách má další malé jizvičky různých tvarů a velikostí.

Povaha, záliby a schopnosti:
Axton je při prvním setkání opatrná. Pozorně pozoruje své okolí a přítomné v něm. Ale její veselá a optimistická povaha vždy brzo vyleze napovrch. Její smysl pro humor je ovšem sarkastický a někomu se může zdát značně zvrácený. I když je vlastně ještě dítě, tak naivní už dávno není. Naopak, dává si pozor a nenechá se jen tak obalamutit. K její silné a zároveň slabé stránce patří to, že se nebojí. Což už jí v mnoha situacích pomohlo, ale zároveň v přibližně stejném počtu přihoršilo. Možná i tato vlastnost je příčina toho, jak přišla ke svým jizvám. Axton si rozumím s veškerou moderní technologií. I když neví, jak k tomu přišla, tak jí to prostě dává jednoduše smysl. Na rozdíl od lidí a dalších ras. I když se může zdát křehká, tak tomu vůbec není. Vypadá to, že prošla dostatečným vojenským (nebo nějakým velmi podobným) výcvikem. Z toho důvodu nemá problém se pohybovat kdekoli po městě. Ona se prostě ubrání. Nebo si to aspoň myslí.

Příběh:
Příběh Axton je svým způsobem velmi krátký. Ona si totiž z prvních patnácti let svého života nic nepamatuje. Naprosto vůbec nic. Tedy kromě svého jména a roku narození. Před necelým rokem se probudila s obrovskými bolestmi ve zdravotnickém zařízení ve třetím sektoru. Byla naprosto zbitá a pořezaná. Ten, kdo jí to udělal, jí vyhodil jako pytel na ulici, a kdyby jí kolemjdoucí nepomohli, tak by během chvíle vykrvácela. Život jí zvráceným způsobem dal druhou šanci. Všechny její jizvy pocházejí z tohoto incidentu. Po nějaké té době ve zdravotnickém zařízení byla zařazena do programu péče o dítě a poslána do instituce pro jejich výchovu. Nikdy se tam necítila jako doma, tak po krátké době prostě vzala roha. Chvíli se potloukala po ulicích a snažila se najít svoje místo. Díky svým schopnostem se vždycky dokázala uživit. Sem tam vezme nějakou nelegální práci nebo si dopomůže krádeží, ale nejčastěji vypomůže prostě tam, kde je potřeba. Platby bere v kreditech i naturáliích – jak to vyjde. Dokonce i ubytování si dokázala sehnat. Ve čtvrtém sektoru objevila malý byteček, jehož domácí se nezajímá o její věk, ale jen o pravidelnou platbu. Což se jí zatím daří plnit. A tak se protlouká životem a snaží si zachovat svůj optimismus. Chce přijít na to, kdo je a co se jí stalo. Zároveň se pravdy bojí. Ale co je horší – pravda nebo život v nevědomosti? 

Hráč: Any#9682

FC: Elle Fanning
Obrázky: