Jméno a příjmení postavy: Jake Void

Pohlaví: 
Muž 

Věk: 20 let

Rasa: 
Kyborg 

Vzhled:
Jake je kyborg, který má celé tělo až na půlku svého obličeje robotické. Má velmi krátké černé vlasy a tmavě hnědé oko. Jeho druhé robotické oko září výrazně červenou barvou. Jakovy robotické implantáty jsou z velmi tvrdého kovu stříbrné barvy. Z jeho hrudi prosvítá jasná červená záře, která vychází z jeho zdroje.

Povaha, záliby a schopnosti:
Jake je k ostatním lidem zpočátku nedůvěřivý, ale to neznamená, že není přátelský. Jen mu déle trvá, než najde důvěru v dané osobě. Ale ten, kdo ho pozná, tak ví, že je jinak povahově veselý a hodný. K jeho zálibám patří hlavně programování, ale také jeho práce, která ho nejen baví, ale hlavně naplňuje. Také mezi jeho záliby patří čtení knih. 

Příběh:
Jake nebyl vždy kyborg, ale normální člověk jako každy druhý. Ke svým implantátům přišel až mnohem později, ale to jak k nim přišel si nepamatuje. Sám neví proč, jestli to způsobilo nějaké trauma, nebo mu tato vzpomínka prostě byla vymazána. Každopádně hned poté, co Jake přišel ke svým implantátům, se přihlásil na školu June Merigoldové, kterou samozřejmě úspěšně dokončil. Studoval tam počítačové dovednosti, ale také chemii. Po úspěšném ukončení školy si hned vyhledal práci v oboru programování. Jakův cíl je stát se nejlepším programátorem na světě. Díky své tvrdé práci si pořídil menší byt v druhém sektoru, kde stráví většinu svého času programováním. 

Hráč: Teyer180

FC: Cyborg (Victor Stone) pravé jméno herce Ray Fisher
Obrázek: