Jméno a příjmení postavy: Madelaine Castillo

Pohlaví: Žena

Věk:
24 let

Rasa: Evolution

Vzhled:
Čo vás asi hneď upúta na Madelaine, sú jej biele vlasy. Biele ako čerstvý sneh a dlhé až po jej pás. V dnešnej dobe však nie je nič nezvyčajné, že má človek vlasy inej farby, než je prirodzené. Často krát ich máva v rôznych drdoloch, či iných účesoch. Oči má zelenej farby, miestami to dokonca vyzerá, že pripomínajú až chladnú kovovú šedú. Postavu má chudú a je okolo 167 centimetrov vysoká. Nemá žiadne tetovania, a jediné čo "zdobí" jej telo, je pár, dobre skrývaných, väčších či menších jaziev. Toto je prvá možnosť, ako ju môžete vidieť - vtedy sa prezentuje ako normálna občanka. V druhom prípade býva presným opakom bielej. Celá zahalená do čiernej. A vďaka tomu, že často krát pracuje hlavne v noci a tma je jej spoločníkom, ktorá ju kryje, dokáže byť celkom dosť nenápadná. Čo sa týka ID, tak ho má, avšak nie su v ňom pravé informácie. Pomocou hackera si ho udržuje natoľko čistý, aby nebudila žiadne podozrenie. Nie je to však stopercentne zaručené a človek by sa cez tento prepísaný kód dokázal dostať, keby veľmi chcel. Napriek tomu, že tam má svoje celé meno, známy, a vlastne všetci, ju poznajú len pod pseudonymom Mad, a inak sa ani nepredstavuje. Skúste ju niekedy nazvať celým menom, alebo nebodaj Maddie, a rovno si môžete začať vyrývať text na náhrobný kameň.

Povaha, záliby a schopnosti:
Madelaine je inak prezývaná aj ako žena tisícich tvárí. Nerobí jej problém sa infiltrovať do nejakej spoločnosti, kde by inak nebola vítaná. K tomu jej nedopomáhajú len jej dobré herecké schopnosti a maskérske zručnosti, ale hlavne jej schopnosť. Mad je telepat. Zahrávať sa s ľudskou mysľou a presvedčiť ju, že to, čo vidí, je pravda, aj keď to tak nie je. Pf. Hračka. Myseľ človeka je veľmi krehká vec, hlavne keď vám do nej niekto môže vložiť nepravé informácie. Falošné nástrahy. Svoju pravdu, ktorú ona chce, aby ostatní videli. Schopnosť nedokáže fungovať naraz na niekoľkých ľudí, sústrediť sa vie poriadne len na jedného. Hoci skúšala už aj troch naraz, nikdy to nevyšlo tak dobre. Ďalšia vec, prečo to nie je až tak jednoduché je, že ju používanie schopnosti hrozne unavuje. A čím ďalej sa aj napriek tomu snaží niečo spraviť, tým nepresnejšie a vyslovene chybné, sú predstavy, ktoré vie vložiť do hlavy. Môžu miestami až preblikávať do skutočnosti, kedy je jasné, že niečo nie je v poriadku. A človek sa takémuto útoku vyhne tak, že sa sústredí a hovorí si, že to, čo vidí nie je reálne. Musí to však vedieť na sto percent, že nie. A obrazy sú mnohokrát tak reálne, že to vôbec nejde poznať. Vtedy je možnosť, že dotyčný naozaj uzrie pravdu, a predstava sa rozplynie. K telepatií ešte patrí aj telekinézia, čo je schopnosť hbať s predmetmi len pomocou mysle, ale toto si nedokázala natoľko osvojiť, aby v tom bola bohvieako dobrá.

Každopádne! Dosť o schopnosti, presunieme sa k jej povahe, ktorú spíšem len v krátkosti. Mad je veľmi svojská žena. Je hrozne tvrdohlavá a sebavedomá, ale nechová sa nijako povýšenecky, teda len s výnimkou, že tak má pôsobiť. Často totiž vystupuje práve ako lejdy, pokiaľ sa nachádza vo vyšších sektoroch. Takto by ju predsa len málokto podozrieval! Má neskutočnú trpezlivosť, a preto ju len tak niečo nedokáže vytočiť, a už vôbec nemá vo zvyku sa vzdať, kým nedosiahne výsledok, aký chce. Občas však, ako sa vraví, preskočí "dva krát meraj" a rovno strihá. Nie je nič nezvyčajné, že so svojimi chytrými nápadmi a svojou schopnosťou sa často krát vie z problémov aj vyhrabať, no niekedy sa do nich dostane až príliš zbytočne. Čo sa týka bojových dovedností, ktoré ona so svojím spôsobom života - často krát až balansujúcim na pokraji smrti, nutne potrebuje, tak hrubou silou príliš neoplýva, takže ani boj zblízka bez zbraní nie je jej dobrý kamarát, ale jej plusy spočívajú v jej až gymnastických pohyboch, ohybnosti a rýchlosti, schopnostiach telepatie, telekinézie a..... Jej vejári! Áno, ak sa čudujete, ako môže nejaký sprostý vejár byť dobrý, tak nie je len tak nejaký. Keďže Mad je assasín, špeh, nájomný vrah, čepel skrytá v ňom jej dovoľuje, hlavne keď využije moment prekvapenia, veľmi jednoducho niekomu prerezať hrdlo a následne sa vypariť preč.

Příběh:
Mad sa narodila v treťom sektore, ako druhorodené dieťa do obyčajnej, na tamojšie pomery chudobnejšej, ale zato šťastnej rodiny. O svojich schopnostiach sa dozvedela, keď mala dvanásť. Zdedila ich po mame, ktorá bola tiež evolution a vedela čítať myšlienky. S láskou jej s adaptáciou na jej nové schopnosti, pomohla. Učila ju všetkému, čo mohla, a Maddie, ako ju vtedy mama volala, bola veľmi učenlivá, takže jej to išlo vcelku dobre. Zlom tejto idylky šťastného rodinného života nastal vtedy, keď jej v šestnástich, matka zmizla. Otec ju presviedčal, že sa čoskoro vráti, hoci prešiel deň za dňom, a ona stále nikde. Vtedy už tušila, že sa niečo stalo. Nepočúvala otcove rady a začala sa v tom rýpať, len aby zistila, čo sa jej matke stalo. Vtedy jej otec, cely zdrvený, prezradil, že išlo o vojenské zložky, len aby ju udržal čo najďalej od nich, a povedal jej, že s tým nič nespraví, a nech sa o to ani nepokúša. Oni boli zákon a oni boli spravodlivosť.

V Madelaine sa začalo tvoriť zrnko nenávisti, ktoré stále rástlo a rástlo. Až prišla aj o otca, dôvodom bola srdečná zástava, zrnko bolo už také veľké, že sa rozhodla niečo robiť. Nemohla sa len tak nečinne prizerať, a so šťastím z pekla, že výlet do štvrtého sektora vtedy v zdraví prežila, našla jednu osobu. Osobu, ktorá rovnako ako ona, túžila nie len po pomste, ale aj ukončiť túto tyraniu a nespravodlivosť voči evolutionom, ale aj celkovo ľuďom v chudobnejších častiach, ktorí si tiež zaslúžili normálne zaobchádzanie. S pomocou neho, Kierana, dlhé mesiace trénovala všetko, čo sa jej zíde, až by sa raz pridala k odboju proti systému. Kieran usúdil, že by sa im celkom hodila do party, a takto sa dostala do Andersovho gangu, kde využíva nie len každú možnosť, ako získať peniaze, či zbaviť svet ďalšej osoby, ktorá je zodpovedná za to, čo sa tu deje za zverstvá, ale aj možnosť dozvedieť sa čo najviac o tom, kde a prečo držali jej matku, či ju zabili, a čo sa vlastne stalo, pretože to doteraz nevie. Takisto všetky informácie proti vláde a vedeniu mesta, by sa raz veľmi mohli hodiť.

Hráč: Ami૨૨a

Obrázky: