Jméno a příjmení postavy: Jordan "Snack" Well

Pohlaví: Muž

Věk: 33 let (+25 let v kryoboxu)

Rasa: Pet

Vzhled:
Jordan na první pohled vypadá jako docela obyčejný mladíček, přestože je mu již třicet dva let. Má dokonalou pleť, plné rty a uhrančivé oči lemované hustým obočím. Většinou si nechává strniště, dokonale oholená tvář mu příliš připomíná příkazy, kterým jako pet musel naslouchat. Jordanovy hnědé kudrnaté vlasy se krásně lesknou za každé příležitosti, pravděpodobně díky tomu, že veškerý jeho zjev byl laboratorně navržen. Nejraději nosí mikiny s dlouhým rukávem, do kterých si často schovává zjizvená zápěstí. Někdy může být spatřen s šátkem přes obličej, a to především ve chvíli, kdy někam cestuje veřejnou dopravou. Zásadně nenosí nic, co by odhalovalo další jizvy po těle, jako například tílka s vykrojenými zády. Při práci je vždycky velmi vkusně vystrojen a málo kdo by v něm poznal onu stydlivou osůbku. I přes neblahou minulost se snaží na každého usmívat a chovat se slušně podle toho, jak byl ve škole pro pety naučen.

Povaha, záliby a schopnosti:
Jordan na většinu lidí působí jako chytrý, veselý a optimistický člověk. Krutá pravda je však pohřbena hluboko v něm. Každý den se potýká s existenciálními depresemi, tělesnou dysforií a zavádějícími myšlenkami. I když se snaží žít přítomností, smutná minulost peta ho dohání na každém kroku. Ať už jde o náhodné pohledy lidí, nebo ošklivé připomínky policejních jednotek kontrolujících jeho totožnost, všechno mu připadá stejně kruté a zraňující. Kvůli tomu by si přál najít způsob, jak ze svého ID vymazat označení peta, a navždy udělat tlustou čáru za svým bývalým životem.

Když je jeho mentální stav v rovnováze, věnuje veškerý čas své práci. Nechává se najmout jako špeh téměř kýmkoliv a důmyslně využívá schopností, které získal při studiu na škole June Merigoldové. Kromě lehce vyšší inteligence a dokonalého vzhledu není ničím výjimečný, ale samotné odhodlání a péče, se kterými vykonává zadané úkoly, ho činí žádaným zbožím.

Příběh:
Je těžké říci, jestli se Jordan narodil, či jestli zkrátka vyskočil ze zkumavky. Jenže to bylo již před padesáti sedmi lety. Na jeho vzezření tehdy pracoval ještě Syskid šedesáté páté generace. Těsně po tom, co Jordan dokončil školu pro pety a byl uzavřen v kryoboxu, dostal hlavní počítač upgrade a Jordanův kryobox se na dvacet pět let ztratil v obchodních skladech.

Po dlouhém bezesném čekání byl na přestižním retro trhu zakoupen jakýmsi bohatým politikem, který se o něj zprvu staral jako o prince. S každým přibývajícím rokem však zájem Jordanova pána klesal a nevinný hoch se ocitl v kolotoči trýznivých praktik, který trval téměř čtyři roky. Pán ho při bujarých oslavách často zapůjčoval, nechával jej uklízet odporné pozůstatky orgií, a když bylo Jordanovi nejhůře, vyhodil ho na ulici jako odpad.

Zbídačený mladý muž se několik měsíců živil prostitucí a drobnými krádežemi, dokud na něj náhodou (nebo záměrně?) nenarazila první náborová skupina do tehdy nové školy June Merigoldové. Byl přijat mezi úplně první studenty, ale škole nakonec věnoval pouhé dva roky, protože byl vyloučen kvůli své nestálé osobnosti. I to mu stačilo k tomu, aby se postavil na vlastní nohy a začal žít po svém.

Dnes už téměř devět let zastupuje práci nájemného špeha, kde využívá nejen znalostí, ale i vlastní přitažlivosti. Většina cílů tak končí omámená v posteli, aniž by se něco událo, a chudší o pár gigabytů mozkových informací (případně drahých šperků). Díky této přednosti mu mnozí klienti z černého trhu přezdívají Snack - svačinka.

Přestože je Jordan se svým aktuálním životem spokojený, neubrání se divokým snům o tom, jak vyhrabe špínu na jistého Wella a zničí ho jednou pro vždy.

Hráč: 10k

FC: Cody Fern
Obrázky:
Výsledek obrázku pro cody fern with beard

Výsledek obrázku pro cody fern gif

Výsledek obrázku pro cody fern gif

Výsledek obrázku pro cody fern gif



Výsledek obrázku pro cody fern with beard