Jméno a příjmení postavy:
 Damari Nayel Grayham

Pohlaví: Muž

Věk: 28 let

Rasa: Kyborg

Vzhled:
Damari je muž vysokej, statnej postavy s majestátnym a vyrovnaným postojom. Jeho tmavé, husté vlasy vždy padajú cez jeho čelo a zakrývajú majoritu jeho tváre, preto má vo zvyku si ich odhŕňať na strany alebo dozadu. Tvár mu lemuje pár hustého, tvarovaného obočia a tvorí kontrast ku jeho bielej, až ružovkastej pokožke. Vyzerá prirovnane svojmu veku, ak nie mladšie. Na kyborga má pomerne zachovanú celú časť svojej pôvodnej tváre. Pod svojimi výraznými očami sa mu vytvorili hnedasto-červené fľaky od všetkých tých neprespaných nocí, ktoré musel stráviť v práci. Tie pasujú k farbe jeho havraních vlasov a zdobia ich bujné dlhé mihalnice. Je ťažké čítať pocity z jeho studenej tváre ktorá ma vždy nastavený tento odsudzujúci a neempatický výraz. Jeho markantné pery zvykne zdobiť jemný, šibalský úsmev. Čo sa týka jeho teľa, je z väčšej časti kyborg. Dve tretiny svojho času strávi vo svojom combat armore, plniac si svoju prácu príslušníka polície. Jeho armor sa v dennom svetle blyští. Damari hrdo nosí čierne a tmavé hnedé farby. Široké ramená mu zdobia ostne, ktoré mu prechádzajú až k jeho silným pažiam. Jeho článkované prsty zdobia pazúry. Pod každým dielikom svojho tela, studeného na dotyk, má prepletené syntetické svaly ktoré nahrádzajú tie jeho pôvodné. Ďalej jeho netypické telo pokračuje k mohutnej hrudi s ďalším typom hrudných krytov až k robustným stehnám a chodidlám ktoré sa mu rozdeľujú na trojicu ostrých spárov. To mu umožňuje zvýšiť jeho silu, obratnosť a výkon na maximum. Nie je nutné aby sa zahaľoval no v určitých prípadoch sa zakrýva do voľného čierneho plášťa alebo mu cez rozkrok a zadok visí kus sýtej červenej látky.

Povaha, záliby a schopnosti:
Neprejde deň kedy na sebe necíti tie nepríjemné pohľady okoloidúcich. Len tam stojí, nehybne, bez známky akéhokoľvek rozptýlenia. Plní si svoju prácu s výbornými výsledkami, povedali by mnohí. To preto je teraz v pozícií ktorú si tvrdo vydrel. Často sa pohybuje medzi sektormi kvôli jeho práci v policajnom odbore. Možno ho zahliadnuť v tých najodpornejších a najodľahlejších častiach mesta kde si kráča s hlavou vysoko hore, a pozorne pozoruje okolie. Všíma si každý detail, neunikne mu žiadna výtržnosť či nelegálna činnosť. Nemá problém sa postaviť nikomu pokiaľ ide o porušenie zákona či zneužívanie tých bez schopnosti brániť sa. Sem-tam sa mu prihodí aj práca vo vyšších sektoroch, ako bodyguard pre vysoko postavených ľudí a aristokratov. Nemá čas pochybovať a chyby nie sú dovolené. Vidieť ho majestátne stojaceho hneď v prednej línii. Ruky má bezstarostne založené za chrbtom ako sa pred ním hromadí dav vrieskajúcich a nepokojných ľudí. Situácia sa ale kedykoľvek môže vyhrotiť, nie raz sa stalo že sa na námestí alebo pred domom nedbalého aristokrata zjavil rozzúrený dav protestujúcich „poddaných“ ktorí majú plné zuby ich neprávosti a odporných životných podmienok. Nestojí na nikoho strane, je tu len aby si vykonal svoju prácu.

Aj cez to že má jeho dennodenné živobytie mnoho zlých a nebezpečných stránok, vynáša mu. Nežije sa mu zle, to vôbec nie. Po pár hodinách strávených v práci príde domov do svojho útulného bytu kde dodnes býva sám. Cení si svoje súkromie. Damari svoje emócie totiž obmedzil na minimum. Nechce aby sa nikto vŕtal v jeho osobných veciach. Zrejme za tým všetkých skrýva neistotu v seba samého alebo to že sám uvažuje či v ňom nejaká ľudskosť stále prebýva. Ak sa aj cíti opustený, nehanbí sa si priplatiť za trochu diskrétnej spoločnosti. Čo sa týka jeho zručností a znalostí, Damari je pomerne inteligentný mladý muž. Vždy rozmýšľa s chladnou hlavou. Prekvitá svojimi bojovými schopnosťami. Nosí pri sebe podlhovastý nôž s ostrou čepeľou, či už na misiách alebo vo voľnom čase.

Příběh:
Damari vyrastal ako akýkoľvek iný chlapec v jednej obyčajnej štvrti v sektore 4. Nebolo to najvhodnejšie miesto na výchovu detí, no nikto si nevyberá do akej rodiny sa narodí. Jeho otec ťažko pracoval dlhé noci a dni, Damari ho ako chlapec skoro ani nevídal. Jeho mama mala prácu prostitútky. Svoje skoré roky strávil väčšinou skrytý v ich skromnom dome, kde často trávil čas sám. Bol najmladší zo všetkých súrodencov, preto sa o neho jeho úbohá mater tak strachovala a mala k nemu najbližšie. Nevedela si predstaviť že sa jej jej malý synček raz vytratí z pohľadu, skazený týmto ohavným svetom a večne sa za to viní. Ona jediná sa zakaždým za ním vrátila, unavená s modrinami v okolí jej tváre a hrudi. Damari si to zakaždým všimol no nikdy nič nepovedal. Prešlo pár rokov a Damari už naďalej nebol dieťa. Vyrástol z neho mladý muž pochudnutej postavy, a hojnými tmavými vlasmi. Mal by pracovať o tomto čase, no radšej strácal svoj čas robením zakázaných vecí. Jeho otec už nedochádzal domov po veľkej hádke ktorá sa odohrala s jeho matkou. Damari si v svojom veku začal uvedomovať hodnoty a mať vlastné názory. Čo bolo vidno na jeho nemóresnom správaní. Neznášal svoju matku za to čo robí a neraz si na nej vykričal svoju zlosť. Hnusila sa mu z hĺbky duše. Posledný krát ju videl so slzami v očiach, vzlykať ako sa jej otočil chrbtom a odišiel. Musel si nájsť prácu čo nebolo jednoduché. No oproti ostatným zamestnancom jeho veku velice vynikal.

Po našetrení dostatočného množstva peňazí sa zapísal na policajnú akadémiu kde strávil ďalšie roky svojho života. No po ukončení svojho štúdia a výcviku nastal čas vykročiť do reálneho, tvrdého sveta. Zo začiatku to nebolo také jednoduché. Až pokým neprišla ponuka o modifikáciu jeho krehkého, ľudského tela. Samozrejme že prikývol. Nechcel skončiť vo vaku na mŕtvoly hneď na jeho prvej misii. Nepamätá si moc z toho dňa iba silné, jasné svetlo a bolesť pulzujúcu cez každú jeho končatinu. Odporné kŕče a bolesť hlavy. Ako keby za ním niekto stál a snažil sa mu stiahnuť celú jeho hebkú pokožku z povrchu svalov. Tá bolesť je stále niekde tam, skrýva sa. Pretože, v ten deň, mu zobrali viac ako len jeho telo.

Hráč: Peen

Obrázek: