Jméno a příjmení postavy: Aidan Greggory

Věk: 2 roky

Pohlaví: Chlapec

Rasa: člověk

Vzhled:
Danny má na svojej, pomerne guľatej hlávke ryšavé vlasy. Často krát strapaté, trčiace do všetkých svetových strán. Darmo by ste ho učesali, keď za päť minút si vlásky rozhádže ešte viac, než predtým. Jeho oči sú prenikavo modré. Aj s obutými topánkami meria deväťdesiat jedna centimetrov, ale čudovali by ste sa, kam až dokáže dočiahnuť, keď chce. Sladkosť položená na skrinke preňho nie je žiadny problém, pretože v tom momente sa z neho stane spider-man, ktorého jediným cieľom, je ju získať. A na to, že na seba môže zvaliť všetko odtiaľ, už akosi.. nemyslel. Má moc rád motívy slonov. Kdekoľvek. Keby mohol, nosil by sloníkov na tričku, na nohaviciach, na topánkach, mal by slona dokonca aj v skrini doma, proste kdekoľvek. Aj mal jedného plyšového sloníka, s ktorým vždy spával, no je uňho v postielke – na mieste, kam sa už asi nikdy viac nevráti.

Povaha, záliby a schopnosti:
Aj keď sa Danny často krát javí ako úplne kľudný chlapček, stačí mu málo, a je z neho až nezastaviteľné tornádo. Stačí mu pocit, že s osobami vôkol neho sa cíti dobre, a všetok prvotný strach a neistotu odhodí preč. K neznámym ľuďom vždy najprv pristupuje veľmi odtiahnuto. Ak si však daná osoba jeho dôveru získa, neváha sa jej úplne otvoriť a stáva sa z neho veľmi hravá osôbka. Ako väčšina detí v jeho veku, je tiež dosť citlivý, keď sa mu niečo nepáči. Miesto hnevu, dupania a kričania, to však dáva najavo skôr tichým urazením sa, mlčaním a smútením. Stačí mu veľa krát aj tak málo, aby sa zabavil. Dajte mu napríklad taký obyčajný plastový tanierik, jedno jediné autíčko, či starého plyšáka, a najbližšiu pol hodinu o ňom ani len neviete. Má veľmi bujnú fantáziu, takže vám po tom, čo ho necháte s jeho sloníkom, je schopný vyrozprávať, ako spolu precestovali celú zem, koho všetkého stretli a akým prekážkam sa museli postaviť. Gauč ako vysoká hora, koberec pod ním žeravá láva, a susedka na návšteve, ako čarodejnica strážiaca vzácny poklad. Veľa si toho vezme z čohokoľvek, čo vidí. Z rozprávok, z príbehov, ktorú mu niekto číta, ale aj z konverzácií iných. Tajne načúva, aby potom informácie sám spracoval. Málokedy sa rovno pýta, čo znamená toto a čo znamená tamto – to znova záleží skôr od toho, KOHO sa to má spýtať. K neznámym sa len tak neprihovorí, nech už je zvedavý ako chce. Informáciu si zapamätá a potom sa ju spýta najbližších osôb, ktorým už plne dôveruje, čo boli v jeho prípade hlavne maminka, otecko, a robot Laura.

Historie:
Bezstarostný život malého dieťaťa, žijúceho v rodine plnej problémov, ktoré on však nevnímal. On si vždy pobehoval s hračkou po byte, zatiaľ čo sa jeho rodičia hádali. Všetko to počul, ale neprikladal tomu nejaký význam. Nedávalo mu to zmysel a jediné, čo chcel, bolo, aby sa mu venovali. Na čo však aj tak nikdy nemali čas. Po mame, mu najbližšou osobou bola Laura. Robot, ktorý sa oňho staral vždy, keď rodičia nemohli. Takže v podstate takmer stále. Aj tak ich však nadovšetko miloval, a veľmi ho trápilo, že si ho nevšímajú. Ostal preto tak trochu uzavretý do seba. S Laurou sa nemohol hrať, keďže na to nebola nastavená. Ona sa oňho len starala, a potom sa vypla. V jeden osudný deň, mali nehodu. Leteli autom ponad vozovku, späť do mesta, keď to kvôli málo pozornosti a opäť ďalším hádkam za jazdy, napálili priamo do konštrukcie mostu týčiaceho sa nad úrovňou ich cesty. Celé toto bolo nad vodou – takzvaná diaľnica, kde išli priveľkou rýchlosťou, a odhodilo ich niekoľko metrov, kotúlajúc sa po vozovke, motor skapatý, - až do vody. Laura na príkaz svojho kódu, Dannyho chránila vlastným telom, preto sa jemu prežiť podarilo. Odohralo sa to príliš rýchlo a podmienky boli tak zlé, že obaja rodičia pri tejto nehode prišli o život. Nebyť Laury, tak ani Aidan už tu teraz nie je. Ona ho dokázala vyniesť z posledných „síl“ až na breh vody, kde skratoval celý jej systém a ostala bezvládne ležať, no aj tak Dannyho stále chránila sebou samou.

Hráč: Ami૨૨a

Obrázky a další info: